Tervetuloa!
laadukkaat tuotteetm menu image  m home m cart
Balmain ClipTape hiuslisäkkeet

ClipTape hiuslisäkkeet

balmain klipsi tai teippi hiuslisäke

ClipTapea voi käyttää kahdella eri tavalla eli perinteisesti klipsilisäkkeenä tai teippikiinnitteisenä lisäkkeenä poistamalla lisäkkeestä klipsit. Eli kun ei enää halua käyttää klipsikiinnitystä, niin ota hiuslisäkkeet kampaajalle mukaan teippikiinnitystä varten.

Balmainin ClipTape hiuslisäke on helppo ja nopea tapa saada hiuksiin väriä, tuuheutta ja/tai pituutta. Hiuslisäkkeet ovat 100 % luonnonhiusta. Hiuslisäkkeet voi kiinnittää klipseillä tai teipillä. Klipsikiinnitys on tarkoitettu kotikäyttöön ja teippikiinnitys kampaamoissa tehtäväksi.

Pakkaukset sisältävät 2 kpl 7 cm leveitä hiuslisäkkeitä. Teippikiinnityksessä hiuslisäkkeen voi puolittaa, jolloin yhdestä hiuslisäkkeestä saadaan 2 kpl noin 3,5 cm leveää hiusraitaa.

Klipseillä voit kiinnittää, irrottaa tai vaihtaa hiuslisäkkeen kotona vaikka päivittäin.

Hiuslisäkkeen mukana tulee yhteen kiinnitykseen teipit. Teippikiinnitys on ns. "semi permanent" eli kiinnitys kestää 2-4 viikkoa. Teippikiinnitys, irroitus ja uudelleen kiinnitys on tehtävä kampaamoissa.

Katso tuotteiden alapuolelta ClipTapen esittelyvideo


There are no products to list in this category.
Balmain ClipTape hiuslisäkkeetCopyright © 2017 KutriMix. Powered by Zen Cart. Responsive Zen cart templates by Picaflor Azul.