Tervetuloa!
laadukkaat tuotteetm menu image  m home m cart
Balmain ClipTape hiuslisäkkeet

Mythic Oil

22.00EURYksityiskohdat

  • Malli: 125 ml (176 EUR/l)
  • Valmistaja: L'Oréal Professionnel

Tuotekuvaus

Mythic Oil on monikäyttöinen hoitava ja ravitseva hiusöljy kaikille hiustyypeille.

Öljy sisältää avokado- ja rypälesiemenöljyn yhdistelmä, joka antaa hiuksille välitöntä joustavuutta, hallittavuutta ja hiuksista tulee kirkkaat. Voit käyttää Mythic Oilia hoitona ennen hiustenpesua, föönaukseen tai viimeistelyyn.

Mythic Oil öljy antaa hiuksille ripauksen itämaista mystiikkaa, täydellistä ja pitkäkestoista liikettä ja legendaarista kiiltoa.

  • Ravitsee hiukset syvävaikutteisesti
  • Antaa intensiivistä ja säkenöivää kiiltoa
  • Tekee hiuksista ilmavat ja joustavat (sopii hennoille hiuksille)
  • Antaa pitkäkestoisen anti-frizz suojan

Inspiraatio itämaisesta perinteestä

Itämaisessa kulttuurissa kauneusrituaalit ovat olleet käytössä jo tuhansien vuosien ajan ja arvokkaiden öljyjen vaikutukset hiuksiin ovat olleet tunnetut. Itämaisen kauneustradition inspiroimana, uusi legendaarinen tuote on syntynyt.

Ainutlaatuinen alkuperä

Öljy on peräisin historiallisesta osoitteesta 14 RUE ROYALE PARIISISTA, L’Oréalin synnyinsijalta. Tuote on eksklusiivisesti suunniteltu L’Oréal Professionnel kampaajille.

Arvokkaat ja tehokkaat ainesosat

AVOKADOÖLJY

Tunnettu sen äärimmäistä ravintoa antavasta vaikutuksesta, avokadoöljy ravitsee hiuksia ja tekee hiukset uskomattoman ilmaviksi.

RYPÄLEENSIEMENÖLJY

Sisältää suuren määrän olennaisia rasvahappoja sekä linolihappoa, joka on yksi maailman tehokkaimmista antioksidanteista

Ennen shampoopesua

Käytä ennen shampoopesua edeltävänä hoitona silloin, kun hiukset tarvitsevat intensiivistä ravintoa ja pehmeyttä. Levitetään pituuksiin ja latvoihin, anna vaikuttaa muutaman minuutin ja pese hiukset normaalisti.

Föönaukseen

Levitä pyyhekuiviin hiuksiin antamaan upeaa kiiltoa, antamaan ravitsevaa hoitoa sekä kestävää ilmavuutta ennen föönausta. => Helpottaa föönaamista ja harjaamista. Pidentää kampauksen kestoa. Antaa upeaa kiiltoa.

Viimeistelyyn

Mythic Oil viimeistelee hiukset tai kampauksen silottaen pörröiset hiukset ja antaen niille säkenöivää kiiltoa. => Hiukset saavat välitöntä kirkkautta ja silkinpehmeyttä.
Tämä tuote on tullut valikoimiimme perjantai 22 heinkuu, 2011.

Balmain ClipTape hiuslisäkkeetCopyright © 2017 KutriMix. Powered by Zen Cart. Responsive Zen cart templates by Picaflor Azul.